Simo Laaksonen GP3-sarjaan 2018!

January 8, 2018

Simo Laaksonen nousee GP3-sarjaan kaudelle 2018. Simo allekirjoitti joulukuun lopussa sopimuksen espanjalaisen Campos Racing Teamin kanssa. GP3-sarja ajetaan kaudella 2018

Formula 1-osakilpailujen yhteydessä.

 

- “Olen todella tyytyväinen, että saimme sopimuksen pakettiin nopeasti. Nyt voimme tiimin kanssa rauhassa keskittyä tulevaan kauteen”, kertoo Simo.

 

Laaksonen ajoi viime kauden Euroopan F3 Open-sarjaa saman Campos Racing Teamin kanssa. Kaudella 2017 Laaksonen saavutti 6 palkintopallisijoitusta, voittaen yhden rookie-osakilpailun ja ollen koko sarjassa kuudes. Laaksonen ajoi Campos Racing Teamin GP3-formulaa kauden viimeisissä testeissä Abu Dhabissa joulukuun alussa ja sopimusneuvottelut alkoivat heti testien jälkeen.

 

- ”Olemme todella iloisia, että yhteistyömme Simon kanssa jatkuu. Tämä kausi tulee olemaan todella haastava, mutta nähtyäni hänen kehityksen tulokaskaudellaan Euroformula-sarjassa, olen luottavaisin mielin ja tiiminä teemme parhaamme auttaaksemme Simoa saavuttamaan tavoitteensa”, sanoo tiimipäällikkö Adrian Campos Jr.

 

Simo on kotoisin Marttilasta ja lähialueen yrittäjät ovat tukeneet Simoa koko uran ajan. Laaksosen suurin tukija ja taustavaikuttaja on vuodesta 2015 alkaen ollut Antti Aarnio-Wihuri.

 

- “Ilman Antti Aarnio-Wihurin tukea en olisi tässä tilanteessa. GP3-sarja on huomattavasti suurempi kuin aikaisemmat sarjat ja toiminta ammattimaisempaa. Olemme rakentaneet selkeän suunnitelman. Tutun tiimin ja osaavien taustavaikuttajieni kanssa saan työrauhan ja uskon, että se tuo onnistumisia”, Simo jatkaa.

 

Linkkejä:

Campos Racing Team - tiedote

GP3-sarja

release in english

 

Back

Please reload

FOLLOW US HERE: 

© 2019 Simo Laaksonen

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean