Simo Laaksonen ja AVARN Security yhteistyöhön!

April 24, 2018

Suomen toiseksi suurin turvallisuusyhtiö AVARN Security ja GP3-kuljettaja Simo Laaksonen ovat solmineet yhteistyösopimuksen. AVARN Security on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Kokonaisvaltaisen yhteistyön kautta AVARN Security tulee näkymään Simo Laaksosen varusteissa ja vastaavasti Simo osallistuu AVARN Securityn asiakastilaisuuksiin sekä henkilökunnan tapahtumiin.
- Me AVARN Securityllä olemme ylpeitä, että voimme olla mukana tukemassa nuorta lahjakasta urheilijaa. Tulee olemaan jännittävää seurata Simon matkaa tällä ensimmäisellä kaudella GP3-sarjassa kun vastassa on kuuluisia nimiä, kuten Alesi ja Piquet. On aina hienoa nähdä nuorten lupausten menestyvän maailmalla ja omalla urallaan, kertoo AVARN Securityn toimitusjohtaja Juha Murtopuro.


- On todella hienoa saada AVARN Security osaksi kumppaniverkostoani! Yhteinen sävel löytyi nopeasti, varsinkin kun meillä molemmilla on sama tavoite: olla oman alansa paras. Lisäksi pidän AVARN Securityn tavasta pitää henkilökunnastaan hyvää huolta. Osaan heistä jo tutustuinkin Barcelonan viimeisissä testeissä, jossa heitä oli paikanpäällä kahdeksan hengen ryhmä, kertoo Simo Laaksonen.

 

www.avarn.fi

 

(kuvat: Petri Pirkola, Paolo Pellegrini)
 

Back

 

 

 

 

Please reload

FOLLOW US HERE: 

© 2019 Simo Laaksonen

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean